Nyt fra bestyrelsen i blok 1

Bestyrelsesmøde den 1. februar 2024

Videncentret for Ejerforeninger er blevet inddraget i arbejdet med at få godkendt vor nye vedtægt. Og det sammenholdt med at vor deklaration omkring mageskiftet med kælderrummene også er afvist ved Tinglysningen kommer vi ikke uden om endnu en forelæggelse for generalforsamlingen. I forhold til mageskiftet er det kun formalia der mangler, og det er derfor aftalt at skiftet kan ske ved at vi skifter nøglerne i de to kælderrum.

Liftvagtordning fungerer ikke optimalt, og de uheldige lift-stop kan ofte løses ved at “lirke” lidt på knapperne, og ellers gå ind i kontrolskabet og manuelt køre liften ned. OBS: Det er bestyrelsen der står for adgangen til kontrolskabet. TKE har nødvagtsnummer 76117111, eller det nummer der står på skabene. Bestyrelsen vil gerne understrege, at knappen skal holdes under hele kørslen, og at lifte ikke må anvendes ved flytning og af pizzabude mv.

Den ordinære generalforsamling bliver den 25. april kl. 18 i Vejlby Sognegård.

Foruden beretning og regnskab hvor revisor deltager, vil der komme et oplæg af Christian Gnutzmann, journalisten på RisskovLIV.

På bestyrelsesmødet det blev resten af årets møder lagt fast, se nederst.

Fællesudvalget

Næste møde i FU er den 29. februar, og hvis der er emner der skal tag tages op, kan man drøfte det med bestyrelsen.

Fællesudgifter mv.

Der sker en generel stigning i udgifter, og på generalforsamlingen vil der på baggrund af budget for 2024-2025 komme forslag om en stigning i fællesudgifter.

Møde i 2024

10. april. Regnskab og forberedelse til GF

25. april Generalforsamling i Sognegården

OBS: Ekstra Generalforsamling måske den 8. Maj

20. juni

29. august

31. oktober. Årshjul for 2025

Generalforsamling 2024

25. april 2024 – afholdes i Vejlby Kirke sognegård.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *