Nyt fra bestyrelsen 16. maj 2024

Generalforsamlinger den 25. april og 8. maj

Den ordinære generalforsamling godkendte endnu engang udkast til ny vedtægt, og mageskiftet med Gårdhavehusene om kælderrummene. Derudover fremlagde revisor Lars Jensen regnskabet for 2023. Der var endnu ikke udarbejdet et budget, hvorfor forslaget om forhøjelse af bidrag til fællesudgifterne blev taget af dagsordenen.

Efter generalforsamlingen var der oplæg fra Christian Gnutzmann, redaktør på RisskovLIV. Christian fortalte løst og fast fra vores område.

Den ekstraordinære generalforsamling den 8. maj havde det primære formål endnu engang at godkende vedtægt og mageskifte. Men derudover også at se på budgettet.

Ejerforeningens økonomi er udfordret, og på generalforsamlingen den 8. maj blev det vedtaget at hæve betaling til fællesudgifterne med kr. 15.00/fordelingstal/måned.

Det betyder en stigning for en stor lejlighed med kr. 450,-/måned, en mellem lejlighed med 255,-/måned og en lille med 120,-/måned. Stigningen får effekt med betaling fra månedsskiftet maj/juni.

Vi kan samtidig konstatere, at der er fastsat meget høje indbetalinger til aconto el og varme, og bestyrelsen vil på et ekstra bestyrelsesmøde den 30. maj 2024 beslutte hvor meget aconto skal nedsættes med. Dette får først effekt fra betalingen juni/juli.

Branddør i kælderen

Det er konstateret, at automatikken i branddøren bliver saboteret, dvs. at man forhindrer døren i at lukke automatisk. Det er ikke alene ulovligt, men det er også tåbeligt! Branddøren skal forhindre spredning af en evt. brand i kælderen og en nødvendig del af brandsikkerheden.

Møde i 2024

30. maj ekstra bestyrelsesmøde med fokus på økonomi

20. juni

29. august

31. oktober – med planlægning af 2025

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *