Udskriv denne side

Praktiske oplysninger

Flytning
Ved salg af lejlighed skal bestyrelsen kontaktes senest 14 dage før fraflytning med navnet på den/de ny(e) ejer(e), samt fraflytters nye adresse, af hensyn til forbrugsafregning.

Forbrugsaflæsning af varme-, vand- og el skal inden eller ifm. overtagelsen foretages af Brunata. Fraflytter skal selv kontakte Brunata på tlf. 7777 7071 og aftale tidspunkt for aflæsningen.

Forbrugsafregningen og -regnskabet laves og udsendes omkr. maj/juni/juli måned det følgende år.

Storskrald
Aarhus Kommune afhenter storskrald ONSDAGE I LIGE UGER. Af hensyn til områdets udseende, bedes affaldet først sat ud TIRSDAG AFTEN inden afhentningen. Affaldet placeres ved gavlen af blok 4 mod fællesvejen - korrekt indpakning - ellers lader renovationsselskabet det ligge.

Se mere hos AffaldVarme Aarhus.

Fælles Vaskeri

Ejerforeningen har i kælderen et vaskeri til fri afbenyttelse, som betales via fælles udgifter. I vaskeriet er opslået de til enhver tid gældende regler for brug af vaskeriet, og disse bedes respekteres. 

Reservation af vaske- og tørretider er mellem kl. 8:00 og 21:00 og sker på vasketavlen med en hængelås, hvorefter du har ret til alle 3 maskiner og tørretumbler. Bøjlen under vasketavlen er til ledige vaskelåse. Reservation af vasketider skal respekteres, men er den reserverede tid ikke benyttet 30 minutter efter start, må den gerne overtages af en anden. 

Ruder og gummipakninger i maskinerne skal aftørres efter brug, og støvfilteret i tørretumbleren skal fejes.

Fælles rum i kælderen

I kælderen findes et fælles motions- og Poolrum. Alle har adgang til det og sørger selv for at efterlade det ryddeligt. 

Deruodver findes et festlokale, som kan lejes via bestyrelsen. 

Lån af fælles redskaber 

Vi har en fælles borehammermaskine og hækkeklipper, som kan lånes gennem bestyrelsen. 

Maling af altaner og indhak i stuelejligheder 
Der har indkøbt maling i sort og hvis i den rette farveskala til altaner og indhak ved stuelejligheder, som kan udleveres via bestyrelsen 


Forrige side: Kantorparken 55 - 65 (Blok 4)
Næste side: Dokumenter